BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

16 juni 2009 @ 08:07 door | 4 reacties

Netvibes (RSS deel 2)

netvibesIn mijn vorige blogbericht promootte ik al het gebruik en het gemak van RSS.

Nu wil ik u op de hoogte brengen van een RSS-reader en wel die van onze eigen bibliotheek. Bij Netvibes hebben wij speciaal voor u een RSS-pagina gemaakt. Op deze pagina vind u in één oogopslag welke nieuwe materialen de bibliotheek in de uitleen heeft, de laatste biebnieuwtjes en ook onze laatste blog-berichten.

Maak het uzelf gemakkelijk
Dankzij deze speciaal voor u ingerichte Netvibes-pagina komt alle nieuws naar u toe. Wanneer u zelf een Netvibes-account heeft of aanmaakt, kunt u de RSS-feeds van onze pagina eenvoudig naar uw eigen account kopiëren.

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden ,

Reageren

4 thoughts on “Netvibes (RSS deel 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA