BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

4 juni 2009 @ 10:15 door | 15 reacties

Welkom op het weblog van Bibliotheek Vlissingen

keyboardBibliotheek Vlissingen presenteert hierbij haar Bibliotheekblog. Naast haar eigen website en de maandelijkse digitale nieuwsbrief een derde communicatiekanaal. Is dat niet wat overdreven?

Wij vinden van niet, temeer daar hedendaagse organisaties hun publiek inmiddels op verschillende manieren proberen te bereiken.

Bovendien is een weblog een wezenlijk ander communicatiemiddel waar heel uiteenlopende zaken een plek kunnen krijgen die elders niet aan bod komen.

Geen eenrichtingsverkeer
Het initiatief om tot dit weblog te komen benadrukt dan ook de wens van de bibliotheek om écht contact met alle Vlissingers te krijgen. Dus geen eenrichtingsverkeer, maar mogelijkheden voor u om op onze ideeën te reageren en vooral ook om zelf met suggesties voor verbetering van de dienstverlening te komen.

Platform
Bloggen betekent voor de bibliotheek dan ook vooral leren luisteren. Wij hopen dat u eraan wilt meewerken om van deze blog niet zomaar een promotie-instrument te maken, maar een echt platform waarop klanten en medewerkers van de bibliotheek elkaar ontmoeten en inspireren.

Maar liefst een kwart van alle medewerkers van de bibliotheek werkt mee door persoonlijke tips te verstrekken of nieuwtjes op het terrein van boeken, media en onze informatiesamenleving door te geven.

Het unieke van een weblog is dat u hierop onmiddellijk en vrij kunt reageren. U bent hiertoe van harte uitgenodigd!

Kees Hamann
Directeur Bibliotheek Vlissingen

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

15 thoughts on “Welkom op het weblog van Bibliotheek Vlissingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA