BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

30 december 2009 @ 08:28 door | 5 reacties

Lijstjestijd (2)

jimi-hendrixAltijd al een keer willen doen maar nooit van gekomen. Nu dan dus, want het is ‘lijstjestijd: ‘mijn album top 10 aller tijden’.

1. Jimi Hendrix – Are you experienced
2. The Beatles – Abbey Road
3. The Beach Boys – Pet sounds
4. Deep Purple – Live in Japan
5. Jeff Beck – Blow by blow
6. Love – Forever changes
7. Van Halen – Van Halen 1
8. Kings X – Out of the silent planet
9. Chris Whitley – Living with the law
10. Joe Satriani – Surfing with the alien

Wat opvalt is uiteraard het hoge ‘sixties’ gehalte in mijn lijstje. Dit komt door mijn vader die mij al zolang ik leef ‘bestookte’ met allerlei prachtige popmuziek en voornamelijk uit de zestiger jaren. Met de paplepel ingegoten dus.

Verder valt een hoge voorkeur voor ‘de gitaar’ te bespeuren. Ook deze voorkeur is makkelijk te herleiden: dit instrument beheerst mijn leven vanaf dat ik een jaar of veertien was. Is door de jaren uitgegroeid van een interesse tot een passie en is uiteindelijk mijn ‘tweede beroep’ geworden.

Alle albums zijn uiteraard voor bibliotheekleden aan te vragen via LeenDirect.

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

5 thoughts on “Lijstjestijd (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA