BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

23 april 2010 @ 13:04 door | 8 reacties

De geboorte van een herinnering

weihoek2Vandaag is het de laatste werkdag van onze collega Sofie. Na 2,5 jaar zwaaien wij haar uit.
Via een vijftiental blogberichtjes heeft u de afgelopen tijd kennis met haar kunnen maken. Of misschien zonder het te weten al eerder, toen u met een vraag aan één van onze balies verscheen.

Veelzijdig
Sofie werkte aan de balie in Vlissingen, maar was ook één van de steunpilaren van het team dat in de Medische Bibliotheek van het Vlissingse ziekenhuis actief is. Al die tijd werkte ze ook nog een aantal uren voor BibliOosterschelde, onze collega’s uit de regio Goes en omstreken. Vanaf volgende week gaat zij zich volledig concentreren op haar werkzaamheden daar.

Doe maar gewoon
Zo wordt Sofie vaak getypeerd door haar directe collega’s. ‘Nieuwsgierig’, ‘altijd bereid om te helpen’ en ‘een lief mens’ hoorde ik ook vaak. Met een grote liefde voor de natuur, katten en pure chocolade (vooral met sinaasappelsmaak). De choco-la in de Medische Bibliotheek was (is?) dan ook altijd goed gevuld! Ze gaat voor een informeel afscheid. Lekker gebakje bij de koffie, een korte speech van onze directeur en dan weer aan het werk.

Afscheid nemen bestaat niet
We zullen Sofie zeker missen! Maar zoals de titel van dit blogje al zegt, we hebben er weer een aangename herinnering bij aan een leuke collega. Sofie, heel veel geluk, gezondheid en liefde en natuurlijk ook veel werkplezier bij onze collega’s!

Auteur

Rubrieken Overige

Trefwoorden

Reageren

8 thoughts on “De geboorte van een herinnering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA