BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

12 april 2010 @ 08:33 door | 4 reacties

Nieuw: Themadossiers

themadossiersOnze bibliotheek biedt sinds kort een nieuwe publieksservice: Themadossiers.

Dit zijn dossiers over een bepaald onderwerp. Het onderwerp hangt samen met een activiteit die op dat moment in de bibliotheek is, gaat komen of is geweest. In dit dossier vindt u meer informatie over het onderwerp in kwestie. Ook zal Bibliotheek Vlissingen door middel van themadossiers regelmatig inschieten op actuele, lokale onderwerpen.

Houdt u dus dit Biebblog en vooral deze verzamelpagina in de gaten.

Op dit moment staan er al een paar downloadable dossiers in PDF-formaat op onze bibliotheeksite. Dit aantal zal de komende tijd nog fors aangroeien. Zo mag u bijvoorbeeld volgende week een viertal themadossiers tegemoetzien die nader ingaan op de te behandelen onderwerpen van onze Web 2.0 Introductieavond.

Wat kunt u ermee?
Een themadossier bestaat uit een korte inleiding over het thema-onderwerp. U vindt hier links naar krantenartikelen, tijdschriftartikelen, boektitels, webpagina’s en filmpjes over dit onderwerp. Alle links in het dossier zijn uiteraard aanklikbaar zodat u op één plaats heel veel relevante informatie bij de hand heeft.

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

4 thoughts on “Nieuw: Themadossiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA