BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

22 juni 2010 @ 08:16 door | 2 reacties

De bieb kleurt oranje

logoNee, dit keer geen stukje over het WK, maar over onze nieuwe huisstijl. De bibliotheek is namelijk geleidelijk aan het overgaan op een frisse oranje kleur.
Zoals u wellicht al op onze website en op verschillende posters en flyers in de bibliotheek heeft kunnen zien, zijn we al een tijdje bezig met het invoeren van deze huisstijl. Het streven is dat deze huisstijl landelijk ingevoerd gaat worden in alle Nederlandse bibliotheken.

Voor u betekent dit dat het herkenbaar is wanneer u post van ons krijgt of wanneer er een poster van ons ergens hangt. Ook krijgen nieuwe leden bij inschrijving een USB-stick met het nieuwe logo erop. Voor bestaande leners zijn nieuwe mapjes aangekocht om de bibliotheekkaart in op te bergen. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie in de bibliotheek.

Uiteraard schuilt er een doordacht concept achter het nieuwe logo, dat eigenlijk een strakkere variant is op het oude beeldmerk. Het duurde bij ons ook eventjes voordat we dat echt zagen. Nog steeds kun je er een mens in zien dat onder een dak een boek leest, maar ook dat de bibliotheek een centrale plek is waar u meerdere kanten op kunt. ’t Is maar dat u het weet…

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “De bieb kleurt oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA