BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

9 juni 2010 @ 07:45 door | 4 reacties

Linksom of rechtsom?

wegwijzer
Ons land lijkt een staat in verwarring. Vandaag zal dan eindelijk duidelijk worden welke richting we precies op gaan.

Ook in Vlissingen lijkt men een beetje de kluts kwijt. Vorige week werd het loffelijke streven om de stad t.b.v. de toerist beter te bewegwijzeren geconcretiseerd. Zo werd het mooie stadspleintje op de Oude Markt, onderaan de voet van de Sint Jacobskerk, voorzien van een bord dat de Vlissingse bezoeker de weg moet wijzen naar… de Sint Jacobskerk.

wegwijzer2Zou dus niet zo moeilijk moeten zijn, maar blijkt toch logistiek niet helemaal uit de verf gekomen.
Het grote bord wijst naar links, maar wie beter kijkt ziet daarop nog een klein pijltje dat de kerk terecht ter rechterzijde plaatst.
De andere zijde van het bord is opvallend genoeg geheel blanco gelaten. Kunnen we natuurlijk zelf mooi Bibliotheek Vlissingen op schilderen, want het bord staat van die kant uit bezien precies in de goede richting.

Digitale wegwijzer
Voor de Vlissingse toerist die een accurate digitale wegwijzer wil is er de website www.komnaarvlissingen.nl van de Stichting Vlissingen Promotie. En die site wordt weer onderhouden door… Bibliotheek Vlissingen. U ziet, met onze bibliotheek kunt u alle kanten uit!

Auteur

Rubrieken Vlissingen

Trefwoorden

Reageren

4 thoughts on “Linksom of rechtsom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA