BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

15 juli 2010 @ 09:05 door | 2 reacties

Onderzoek Themadossiers (1)

plaatje-1e-artikel-onderzoek-themadossiersDe themadossiers van de Bibliotheek Vlissingen vormen een eigentijdse, zeer volledige, tijdbesparende, professionele en waardevolle nieuwe dienst. Ten minste, dat vinden wij…

Go or no go
Een dienst opzetten zonder het publiek bij de ontwikkeling daarvan te betrekken is niet echt ‘marketig wise’. Om deze reden heeft StadsMonitor kort geleden studie verricht naar het oordeel van Vlissingse burgers ten aanzien van themadossiers. Het onderzoek vond plaats in de bibliotheekvestigingen en in het stadhuis, en vormt het afstudeerproject van een student van de Universiteit van Tilburg. De analyse en uiteindelijke conclusies worden in augustus verwacht en zeker in een vervolgartikel op dit blog bericht.

Tipje van de sluier
Tijdens het onderzoek kregen burgers een aantal themadossiers op de computer te zien. Mij viel op, dat jong en oud aangenaam verrast waren bij de eerste aanblik en bij het ervaren van de mogelijkheden. Nadat een goed beeld was ontstaan, werd aanvullend gevraagd een enquêteformulier in te vullen. Zullen de reacties op papier het enthousiasme achter de computer weerspiegelen? Spannend!

Auteur

Rubrieken Dienstverlening

Trefwoorden

Reageren

2 thoughts on “Onderzoek Themadossiers (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA