BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

14 maart 2011 @ 08:00 door | 3 reacties

Alle beetjes helpen

tostiOnder het motto ‘alle beetjes helpen’, proberen ook wij ons minimale steentje bij te dragen aan de bezuinigingen.
Zo bleek hier onlangs behoefte te zijn ontstaan aan een tosti-apparaat. Dat zou het eten van de van huis meegenomen boterham met ham of kaas een stuk aantrekkelijker moeten maken.

Geen dure broodjes meer van de plaatselijke broodjeszaak, maar een zelf samengestelde verse tosti. Zuinigheid met stijl.

Eigen initiatief
In plaats van zoals gebruikelijk te informeren of hier budget voor was, werd onder de collega’s geïnventariseerd wie er in zo’n apparaat wilde investeren. Hoe meer investeerders, hoe beter de kwaliteit van het tosti-apparaat. Zo werd ons beloofd.

Met kaas of met banaan?
Dank zij de financiële bijdrage van zo’n tien collega’s is er inmiddels een mooi tosti-apparaat aangeschaft. Het staat in de keuken te glimmen en is natuurlijk alleen bedoeld voor de investeerders.
Nu ruikt het hier tussen 10 uur ’s morgens en 4 uur ’s middags geregeld naar gesmolten kaas. Al schijnt een tosti met chocola ook erg lekker te zijn te zijn. Of met banaan. Of met zalm.
Ik voorspel dan ook een levendige uitwisseling van tosti-recepten. Zo krijgt het tosti-apparaat onbedoeld een extra functie: goed voor de teambuilding!

Auteur

Rubrieken Algemeen, Nieuws

Trefwoorden

Reageren

3 thoughts on “Alle beetjes helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA