BiebBlog

Vlissingen

Bibliotheekmedewerkers
aan het woord

1 november 2011 @ 08:49 door | 4 reacties

Bedrijfskleding anno nu

tshirt

Van tijd tot tijd komt hier het onderwerp bedrijfskleding ter sprake. Dat zorgt meestal voor veel hilariteit en verhitte discussies. Een enkeling vindt het wel wat, maar het overgrote deel moet er niet aan denken: “Ja, hallo zeg, ik werk niet bij het Kruidvat!”.

Huisstijl
In 2010 zijn steeds meer bibliotheken met de nieuwe huisstijl gaan werken. Omdat ze ook bedrijfskleding willen introduceren, kwam de Bibliotheek Haarlemmermeer met het initiatief om samen met de Bibliotheek Nederland een project “Landelijke bedrijfskleding” (waarom moet ik hierbij aan Yvon Jaspers denken?) op te starten. De kleding moest herkenbaar zijn, en aansluiten bij de look & feel van de huisstijl. Dit is het geworden…

De kleuren van de huisstijl voor openbare bibliotheken zijn grijzig met oranje. Denk TNT Post. ORANJE dus. Wie staat er met oranje??

Kiezen
Toch schijnt er binnen de bibliotheekwereld wel behoefte te zijn aan een speciaal en leuk t-shirt. En gelukkig, hierin is keuze genoeg.
Helpt u mee kiezen?

Auteur

Rubrieken Algemeen

Trefwoorden

Reageren

4 thoughts on “Bedrijfskleding anno nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

coded with care by codetikkers.nl, ontwerp IDA